Call of Duty 4: Modern Warfare letöltésCall of Duty 4: Modern Warfare letöltésTöltsd le az egyik legnépszerűbb háborús FPS játék, a Call of Duty 4: Modern Warfare demo változatát. Valósághű grafika, modern fegyverek várják COD 4 játékosait. A hatásos zene és a hangeffektek tovább fokozzák az élményt. Az eddig megszokott módon most is lehetőségünk van a különböző földi és légi járművekbe beszállni, irányítani. Elsősorban városokban kerülünk szembe az ellenségekkel, de előfordul, hogy nyílt terepen kell megküzdenünk. Ha a küldetéseket választjuk, akkor se fogunk unatkozni, ugyanis igen változatos feladatok vannak a játék során, de természetesen a népszerű többjátékos mód további élményeket nyújthat

(ez a mód sajnos nem érhető el a demo változatban).

Innen töltheted le ingyen a Call of Duty 4: Modern Warfare demo változatát. (1,4GB – A Download Now linkre kattintva indul el a letöltés)

cs

mentetem kihozta a telepitőjét és aztirta internet conaction erorr és alata valamien huszu szövveget valamien servers valaki segitsen pls és megköszöném!

CSAK DEMO!!!!

De akinek kell itt lehet:

http://download.cnet.com/Call-of-Duty-4-Modern-Warfare-demo/3001-7441_4-10754613.html?spi=060f9b2bd964edc76ced59e0facf05bf

ha nem indulna:

és ezen belül a "Call of Duty 4: Modern Warfare demo"
alatti szövegen :

No download? Check for your browser's security bar at the top of the page, or CLICK HERE. Need more help? Visit the Download Help Center.

katt a Click here-re,azt már csak menteni kell és tölti is.

Remélem mindenkinek világos!

hogy lehet letőlteni

hogy lehet letőlteni

én se tudom

én se tudom

kérdés

Érdeklődnék hogy ezt is ingyenesen lehet letölteni?? a választ előre is köszönöm!!

udv

Csak demo!!!!!!!!!
nem a teljes játék!!!4