FIFA 12 letöltésFIFA 12 letöltésA Nemzetközi Labdarúgó-szövetségről elnevezett játéksorozat a legismertebb és legjobb a futballszimulátorok között: az Electronic Arts FIFA-sorozata mindig a megjelenés korát meghaladó grafikai modellek és a mind jobb játékélmény jelképe volt. A FIFA 12 a legkorszerűbb fizikai szimulációknak köszönhetően sokkal élethűbb, utánozhatatlan élményt nyújt: kedvenc csapatunkat vagy akár országunk válogatottját is képviselve a gyepen a FIFA 12 már több, mint egy megszokott focis játék, hiszen egyben menedzseri feladatokat is elláthatunk.

A FIFA International Soccer című EA-játék 1993-as megjelenésekor már óriási sikernek számított, és a fejlesztők a mai napig maguk diktálják a labdarúgójátékok fejlődési ütemét. A FIFA 12 méltó utódja elődeinek, egyszerre képviseli a hagyományos FIFA-minőséget és hozza a szintén elvárható újításokat, hogy előző kedvencünket erre cseréljük.

A FIFA 12 demo verzió letöltés (PC verzió 1,5 GB).

A FIFA 12 demo kiadása nemcsak PC, hanem XBOX 360 és PS3 játékkonzolokra is elérhető. Ezeket a kiadásokat innen töltheted le.