FIFA 12 letöltés

  • user warning: Got error -1 from storage engine query: SELECT t.*,v.weight AS v_weight_unused FROM term_node r INNER JOIN term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN vocabulary v ON t.vid = v.vid WHERE r.vid = 551 ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /home/admin/public_html/ingyenletoltesek.org/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 640.
  • user warning: Incorrect key file for table '/tmp/#sql_be8_0.MYI'; try to repair it query: SELECT DISTINCT b.* FROM blocks b LEFT JOIN blocks_roles r ON b.module = r.module AND b.delta = r.delta WHERE b.theme = 'litejazz' AND b.status = 1 AND (r.rid IN (1) OR r.rid IS NULL) ORDER BY b.region, b.weight, b.module in /home/admin/public_html/ingyenletoltesek.org/modules/block/block.module on line 460.


FIFA 12 letöltésA Nemzetközi Labdarúgó-szövetségről elnevezett játéksorozat a legismertebb és legjobb a futballszimulátorok között: az Electronic Arts FIFA-sorozata mindig a megjelenés korát meghaladó grafikai modellek és a mind jobb játékélmény jelképe volt. A FIFA 12 a legkorszerűbb fizikai szimulációknak köszönhetően sokkal élethűbb, utánozhatatlan élményt nyújt: kedvenc csapatunkat vagy akár országunk válogatottját is képviselve a gyepen a FIFA 12 már több, mint egy megszokott focis játék, hiszen egyben menedzseri feladatokat is elláthatunk.

A FIFA International Soccer című EA-játék 1993-as megjelenésekor már óriási sikernek számított, és a fejlesztők a mai napig maguk diktálják a labdarúgójátékok fejlődési ütemét. A FIFA 12 méltó utódja elődeinek, egyszerre képviseli a hagyományos FIFA-minőséget és hozza a szintén elvárható újításokat, hogy előző kedvencünket erre cseréljük.

A FIFA 12 demo verzió letöltés (PC verzió 1,5 GB).

A FIFA 12 demo kiadása nemcsak PC, hanem XBOX 360 és PS3 játékkonzolokra is elérhető. Ezeket a kiadásokat innen töltheted le.