Ingyen karácsonyi zenék letöltéseIngyen karácsonyi zenék letöltéseLassan itt a karácsony és szeretnél ráhangolódni az ünnepekre egy kis karácsony zenével?
Most rengeteg karácsonyi zenét tölthetsz le ingyen a lentebb említett oldalakról. Először is had mutassam be a hazai Fool Moon acapella együttest, akiknek a karácsonyi, Merry Christmas albumukat most az év végig ingyen letöltheted.
Az album a következő hangulatos karácsonyi dalokat tartalmazza:
1. Jingle Bells
2. Oh, holy night
3. Kis Karácsony / Ó gyönyörű szép
4. God rest ye merry
5. Carol of the bells
6. Pásztorok, pásztorok…

A Merry Christmas karácsonyi album ingyen

letöltése.

A következő angol nyelvű oldalon több száz karácsonyi dal közül válogathatunk, megtalálhatók a leghíresebb karácsonyi zenék, azok átdolgozásai és számtalan ünnepi zene. A dalokat sajnos innen nem lehet ingyen letölteni, de egy ingyenes regisztráció után zenei listákat készíthetünk a kedvenc dalokból. Az oldalt itt találod.

Akik mindenképpen le szeretnének tölteni karácsonyi zenéket, nekik ajánlom a Jamendo.com weboldalt , ahol rengeteg zenét tölthetünk le, köztük karácsonyi dalokat is. Íme néhány karácsonyi album:

Allison Crowe - Tidings
Christmas Bells
Christmas visit

További albumok itt.

Ha azonban nem szeretnénk magunk válogatni a karácsonyi a zenékből, akkor választhatunk a számtalan karácsonyi rádióból, ahol egész nap csak hangulatos, ünnepi zenék szólnak.

Itt van például egy olyan karácsonyi rádió, ahol rengeteg magyar karácsonyi dal is felszólal: Karácsonyi rádió.