Lakberendező szoftverek I.Ingyen lakberendező szoftverMára szerencsére rengeteg lakberendező szoftvert találhatunk, amelyek nagyban megkönnyítik, hogy milyen színűre fessük a szobákat, vagy éppen hova tegyünk az egyes bútorunkat.

Az alkalmazások között találhatunk online programokat, amelyeket letöltés nélkül, az interneten keresztül használhatunk. Ezek általában egyszerűbbek, de legtöbbször kevesebb funkcióra képes alkalmazások, mint az offline társai.

A letölthető verziók közt találhatunk egyszerű, ingyenes, könnyen használható programokat, de professzionális, komolyabb tudást igénylő szoftvereket is találhatunk, azonban ezeket a kezdő felhasználók számára nem ajánljuk.


Íme, egy online alaprajzkészítő alkalmazás, mellyel könnyen készíthetünk alaprajzokat. Rengetek bútort is találunk, természetesen a méretarányosan.
Az alkalmazás itt érhető el.

Ingyen lakberendező szoftver

Először válasszuk ki a szoba méreteit, majd a típusát, melyek a következők lehetnek: konyha, fürdő, nappali, étkező, háló, folyosó, vagy egyéb.
Ezt követően további beltéri és kültéri típusok közül válogathatunk, és kedvünkre rendezhetjük be a teret, és az elkészített alaprajzot akár egy gombnyomással ki is nyomtathatjuk.


Egy másik online alkalmazás, amellyel a szobákat festhetjük ki. Első lépésben válasszuk ki milyen típusó szobát szeretnénk megnézni. Ezt követően további előre definiált kép közül válogathatunk.

Ingyen lakberendező szoftver


Ha megtaláltuk a megfelelőt már kezdőthet is a festegetés.
Ez a program arra nagyon hasznos lehet, ha festés előtt áll az ember és kiváncsiságból a legkülönbözőbb színekre festené a falat, és most egy konkrétabb képet kaphat a szoba leendő kinézetéről.
A programot itt (!!! sajnos most nem elérhető ez az alkalamzás) próbálhatjuk ki.