Music FM onlineMusic FM online2012.03.07.-én 0 órakor indult a Music FM rádió, amely 89.5-ös budapesti regionális frekvencián hallgatható. Tehát Budapest és 100km-es körzetében bármely rádióról hallgathatjuk a Rádió 1/Roxy rádió stílusú zenéket. Azonban ha távolabbról vagy valamilyen internetes eléréssel rendelkező eszközzel (számítógép, laptop, mobiltelefon) hallgatnánk, akkor azt is megtehetjük a következő oldalon : Music FM online hallgatás
A rádióhoz olyan korábban már bizonyított műsorvezetők igazoltak át, mint pl.: Mák Kata (Rise FM-től), Pordán Petra (Juventus rádiótól), vagy éppen a korábbi Rádió 1-től Harsányi Levente, Cooky.
A nevek hallatán minden bizonnyal élvezhető, szórakoztató műsorokat hallgathatunk, és reméljük a zenei kínálat is megfelel majd az izlésünknek.

Music FM online hallgatás

Én személy szerint utálom ezt a csatornát

Múlt héten szerdán felhívtak a telefonbetyárok című műsortól. Mivel ebben a hónapban már ez a csatorna,aki szívatásommal kísérletezik már nem az elsők között van, igaz a másik betyár az írásos formában betyárkodott felem, tehát a telefonbetyárok között ők az elsők nálam, de mindenesetre elérték együtt ketten a másik betyárral, hogy minden internetes oldalról kitöröltettem minden hirdetésemet, s mindenhol hangot is adtam ennek, hogy oka ez a rádiócsatorna, hogy egyik internetes oldallal sem kívánom a továbbiakban tartani a kapcsolatot. Rengeteg oldalon volt fenn hirdetésem és nem is egy, több száz, de engem ne sz*****on senki, főleg ne mások füle hallatára! Én személy szerint ezt a csatornát lehetőség szerint mindenhol ellenezni fogom, s hangot adok neki, hogy ne hallgassa senki, s ha lehet másik csatornára váltsunk, ha erre nincs is mód, akkor én hagyom el az adott helyet, akár vendég vagyok, akár fogyasztó.Sajnos elérték, hogy depressziós lettem, s legszívesebben elvonulnék a világ elől. Jó szándékkal ha az ember meghirdet valamit ez lesz a vége, s ráadásul ők már két hónapos hirdetéssel való próbálkozásom ideje alatt a másodikok, s a másik esetből valós anyagi károm is származott. A Music Fm tényleges káromat nem okozott, de tevékenységük folyománya, hogy pénzkereseti tevékenységemet nem folytatom, így sok pénztől szakítottak el végülis. Utálom a Music Fm-et, s nem javaslom senkinek sem hallgatásukat. Lehet, hogy másoknak ez jó kis poénkodás, s jó röhögni másokon, de én nem tudom valahogy poénosra venni a figurát.

Túl spilázod az egészet

Ez csak egy vicc volt, nem kell komolyan venni. A csatornát meg hiába ellenezed, ha valaki a Music fm-et szereti akkor azt fogja hallgatni. Attól nem fogja senki letenni a kedvenc rádió csatornáját mert valaki túl spiláza a dolgot. Minket nem nagyon érdekel hogy mivan veled. Sőőt ha valaki nekem mondaná, hogy váltsak csatornát, még jobban fel hangosítanám, ha nem tetszik menj el. A music Fm egy jó rádió csatorna végre egy jó rádio. És ahogy mondod, ez másnak jó kis poénkodás ha te nem érted ezt meg akkór nagyon sajnálom. Attól, hogy te utálod a Music fm-et, attól az a pár százezer vagy millió ember nemfog más rádiot halgatni.

Én épp ezért jötem ide, mert nem tetszik ez a rádió

Én épp emiatt jöttem ide, mert nem teszik ez a rádió! Engem ne tegyenek gúny tárgyává mások előtt! Nem engedem! Ha ezt nem tették volna velem, nem lenne semmi gondom velük! Ha ez a beszélgetés kettőnk között ment volna le és nem a rádióban, semmi gondom nem lenne! Miért nem kérték ki az engedélyemet mielőtt leadták volna? Akkor nem lennének most a dolgok túlspillázva! Érthető! Ez az én gondom! Emiatt vagyok felháborodva, emiatt nagyon megalázónak tartom ezt az egészet! Ha nem egy ilyen műsor hívott volna, s nem végpoénként tudom meg mindezt, semmi gondom nem lenne! De így menjenek a f.nébe!

???

Drága kedves Barbara!

Most gondold el:
Itt hőzöngsz, próbálsz lázítani másokat ellenük. Miért? Mert anno valamikor megtréfáltak. Oké ez tény, nem esik túlzottan jól az embernek, ha az "egész világ" előtt "gúnyt" űznek belőle, mások pedig ezen nevetnek.

DE: most abba is gondolj bele, hogy vajon téged ki a fr*nc ismer? Mihez kéne engedély? Hogy a hangodat leadhassák a rádióban? Talán énekes vagy? Vagy nem értem. Egyedül a hangodat "ismerjük -ill ismernénk ha még visszaemlékeznénk arra az időre". De se személyazonosságodat, se fotót, se lakcímedet nem adták ki, szóval te lakhatsz Magyarország bármely pontján: Budapest, Szeged, Bugyi, Győr, Eger, akárhol. Ja és hozzáteszem az emberek pont azzal lesznek elfoglalva a hitelek törlesztése és a napi betevők mellett hogy PONT a te hangodat keressék. Szerintem is. Én mint egy "rendszeres" hallgató én annyit tudok hogy felhívtak egy embert és megtréfálták, se több se kevesebb.

ui.: Ha te ilyen komolyan gondolod az életet is, akkor nem sok jót jósolok neked. Próbálj meg lazítani, és a legfontosabb: nagyon sokat mosolyogni =)