Total Video ConverterTotal Video Converter letöltésA Total Video Converter filmek átkódolásához használatos sokrétű program, amely számtalan video- és hangformátumot támogat. Gyakran lehet szükségünk rá, hogy egy filmet vagy audiofelvételt más fáljformátumra konvertáljunk át, mert például a lejátszó nem bír az eredeti állománnyal. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a konvertálás közben a fájl ne veszítsen az adatállományból, ne sérüljön és a minőségéből se engedjen.
A szoftverrel különböző kézi adathordozókra és iPodra, PSP-kre, PDA-kra, valamint mobiltelefonokra alkalmas állományokká alakíthatjuk filmjeinket, zenéinket. DVD-kompatibilis kódolási lehetőség, valamint képekből összeállított diavetítés is generálható a program segítségével.
A videó-átalakító program rendkívüli előnye, hogy nagyon sok fájlformátumot ismer, valamint lehetőséget ad egy adott film hangsávjának kinyerésére, így akár filmzenéket is kimenthetünk egy videóból. A különböző zenei vagy filmrészleteket egy fájlba sűríthetjük, a program pedig segít a zenei CD vagy filmes DVD megírásában is.

A Total Video Converter 15 napig ingyenesen használható, 3.71-es magyar verzió letöltése (15MB)